666

A 666-os szám hallatán olyasmi jut eszembe, mint a 13-asnál. Hogy a 13 szerencsétlen szám, de csak a szerencsétleneknek. Ugye a fekete macska is balszerencsét hoz, ám azt elfelejtik hozzá tenni, hogy az édes csapdákból való szabadulás bizony fájdalommal jár, ha nem vagy észnél. Itt is a kulcs ezekhez a hiedelmekhez. Hogy gondolkozz, mert amit hiszel, neked az van.

Ha ezt a holoappot elindítod, közel sem biztos, hogy neked el is indul. Ám ha elindult, képes leszel általa visszahatni a múltba, hogy a jelenedből a kívánt jövő felé hass. Ám egy ezzel a bökkenő. Mivel a 3D-ben élsz, ebből akkor sem fogsz észrevenni semmit, ha a művelet sikeres volt, mert a 3D folyamatos idővonala ilyen. Képlékeny, te mégis stabilnak hiszed.

Hogy miért bátor dolog ezt használni? Lehet, hogy a korrekció előtti életedben gazdag voltál és most nem vagy az. Ilyenkor arra érdemes rájönnöd, ha gazdag voltál, vajon miért volt szükséged erre, hisz borítékolható, hogy az egyik jelen vágyad az, hogy a jövőben gazdag legyél.
The number 666 reminds me of something like 13. That 13 is an unfortunate number, but only for the unfortunate ones. The black cat is also a bad luck, but it is forgotten to make sure that getting rid of the sweet traps is a pain if you are not enough smart. Here is the key to these beliefs. How to think, because what you believe you got it.

If you start this holoapp, it is not sure that it will start. But if you start, you will be able to effect back to the past, with the scene coming to your desired future from the present. But there's a problem with that. As you live in 3D, you won't even notice anything if the operation was successful because the 3D time line is like that. Flexible, but you believe stable.

Why is it bold to use it? You may have been rich in your pre-correction life and you are not now. In this case, you should find out if you were rich, why you needed it, because it's guessable one of your desire to be rich in the future.