ÉlményPark Csting
Bár az ÉlményPark rendelkezik számos olyan automatikus funkcióval, ami kiszűri a valamire alkalmasságot és a tehetséget, valamint a login rendszere is igen fejlett, mégis nagy hangsúlyt fektet a szabad akaratra. Aki ezt a holoapoot használja, egyben jelentkezik is egy Álomra.

Kétféle Álom létezik. Az egyik a saját álmaid, amikhez szereplőket keresel. A másik pedig mások álmai, amikre te jelentkezel szereplőnek. Egyik sem zárja ki a másikat, ám ezek összehangolása lehet, hogy sok kérdést vet fel, amiket önmagadban kell megválaszolnod. Tudatosan ezeken sokat gondolkozva, nem tudatosan pedig amikor alszol.

Ismételten felhívom a figyelmet arra, hogy ez a holoapp csak egy felület, ahol kereslet és kínálat találkoznak, ám a döntéseket te hozod. Mivel sokan szeretnek a hibás döntéseikért másokat okolni, ebben az esetben könnyen lehet, hogy már túl is vagy egy sikeres castingon, azaz felvételt nyertél egy oktatásra, ahol megtanulhatod a felelősségvállalást. Ami a kockázatvállalás mellett a másik döntő tényező a komolyabb szerepekhez.
Though the Adventure Park has a number of automatic features that filter out suitability and talent and the login system is highly advanced, it nevertheless places great emphasis on free will. Anyone who uses this holoapp also signs up for a Dream.

There are two kinds of Dreams. One is your own dreams you are looking for actors. The other is the dreams of others you apply for a role. None of them excludes the other, but coordinating them may raise many questions you have to answer in yourself. You are consciously thinking about them, and not consciously when you sleep.

I draw your attention again that this holoapp is just an interface where supply and demand come together, but the decisions you make. Since many like to blame others for their faulty decisions, in this case you may be overwhelmed by a successful casting, that is, you have been admitted to an education where you can learn to take responsibility. As for risk-taking, the other decisive factor is to more serious roles.