Arany Kapu | Golden Gate
Az Arany-Kapu a Mennybe vezet. Mindenki szeretne a mennybe jutni, ám senki sem szeretne meghalni. A kettő együtt nem megy! Pontosabb úgy, kedves leendő Ügyfeleim, üzleti vállalkozásom megjelenése előtt nem volt lehetséges. Ám a magánszektor megjelenésével fellendült a fejlesztőkedv és egy teljesen más mennybe visz, mint amit a semmittevéses állandóságot kedvelő ottani környezet kedvel.

Akik ide jelentkeznek, másképpen töltik el az időt. Úgy mondanám, sokkal hasznosabban. Ugyanis a Kapu túloldalán a Fejlett Ember Ege vár.

Ha út közben mégis rájönnél, hogy te inkább mégis a másikat szeretnéd. Mit is mond az ezotéria? Bármikor rá tudsz lépni egy másik ösvényre.

Hogy mi a különbség a két ég között? Az egyik célja a statikus tétlenség, míg a másiké a folyamatos fejlődés. Máshol határozzák meg az isteni szint célját és minőségét. Azért gondolom azt, hogy sokan meggondolják magukat, mert a folyamatos fejlődés a vele való munkát is jelenti.
The Golden Gate leads to Heaven. Everyone wants to go to heaven, but nobody wants to die. The two do not go together! More precisely, my dear future Customers were not possible before my business appeared. But with the emergence of the private sector, there has been a boom in development and takes you to a completely different heaven than the environment that likes inertia.

Those who come here spend time differently. I would say much more usefully. For the Advanced Man's Heaven is just across the Gate.

If, on the way, you realize that you would rather want the other. What does esoteric say? You can go to another path at any time.

What's the difference between the two heavens? One goal is static inaction, while the other is continuous development. The purpose and quality of the divine level are determined elsewhere. I think many people change their minds because continuous development means working with it.