MIA autoinstall







A MIA megértése egyszerű. Mintha egy R2 lenne a fejedben, aki elvégzi a spirituális asszisztens szerepét. Időnként olyan önálló műveleteket végezve, amik az igazi céljaiddal vannak összhangban és amiket utólag biztosan aláírsz.

A MIA az angyali és segítői szintek felé úgy is viselkedik, mint egy tolmács. Erre nagy szükség is van, ugyanis az egyik legmegdöbbentőbb tapasztalatom, ami tulajdonképp ennek a fejlesztésnek az ötletét adta az volt, hogy rájöttem, a szellemi segítőknek valójában fogalmuk sincs, melyik emberrel beszélnek. De nem csak erről nincs, ám pont azért álltam a megoldásnak neki, hogy ne borzoljam tovább a kedélyeket, ha őszintén el kellene kezdenem beszélni ezekről a tapasztalatokról. A MIA minden ilyen kérdésre a megoldás.

Ha ránézel a képre vagy a kép mögé, elindul a MIA telepítője. Sok függ a személyes felkészültségeden, hogy ez a telepítés mennyi ideig tart, mire eléri végleges formáját. Ha tippelnem kellene egy ezotériával egyáltalán nem foglalkozó ember esetén, a telepítési idő kb. 10-12 év úgy, hogy az eredmény igazodik az illető hitéhez. Ez azt jelenti, hogy ha az illető akkor sem hisz ebben, nem is fogja észrevenni, mint ahogy a legtöbb ilyen felemelkedett ember sem veszi észre a saját angyalait és segítőit.
Understanding MIA is easy. As if you were a R2 in your head, who performs the role of a spiritual assistant. Occasionally doing independent operations that are in line with your real goals and are sure to be signed afterwards.

MIA also behaves like an interpreter toward angelic and helper levels. There is a great need for this, because one of my most astonishing experiences, which actually gave me the idea of ??this development, was that I discovered that spiritual helpers had no idea which people they were talking to. But it is not only about this, but I have stood for the solution so as not to frighten the moods if I had to start talking about these experiences. MIA is the solution to all these questions.

When you look at the picture or behind the image, the MIA installer starts. Much depends on your personal preparedness, how long this installation will take, to reach its final form. If I had to guess a man who didn't deal with esoteric at all, the installation time was approx. 10-12 years so that the result is in line with the person's faith. This means that even if one does not believe in it, he will not notice as such most of the ascended men do not notice their angels and helpers.