Humor Generátor








A humor egy érdekes dolog és nagyban függ az értelmezésen. Sok fajtája létezik és minden szint mást tekint inkább humorosnak. Az azonban leszögezhető, hogy olyan dologról beszélünk, ami nevetést vált ki. A kevésbé intellektuális szintek, azaz a Szív világa inkább a szituációs poénokat kedveli, míg az Ész világai számos irányzattá polarizálják a témát.

Nem véletlen, hogy a harci meditációim alatt fejlesztettem ezt a holoappot ki, ugyanis sokan egyáltalán nem örülnek annak, ha ilyen műfajba keverednek. Ekkor szoktam mondani, hogy a magasabb dimenziós humor sajnos ilyen, mert mindig mások nevetnek. Ám biztosak lehettek abban, egyszer eljön az a pillanat, amikor minden tágabb értelmet nyer és sok kérdésre megjönnek a válaszok is.

A humor generator holoapp művészi szintje az, amikor olyan dolgok történnek, amikben minden szint egyaránt megtalálja a maga számára a poént. Ám mivel az ÉlményPark nevében is kifejezi a fizikai világ lényegét és az élményeket leginkább a jókedv biztosítja, ez a holoapp nélkülözhetetlen az egészséges reggelihez.
Humor is an interesting thing and depends heavily on interpretation. There are many varieties and all levels look different humorous. However, it can be stated that we are talking about something that causes laughter. Less intelligent levels, ie the world of the Heart, prefer situational jokes, while the worlds of the Intellect polarize the subject to many trends.

It is no coincidence that during my combat meditation I developed this holoapp, as many are not at all happy to be involved in such a genre. At that time, I usually say that the higher-dimensional humor is so, because they always laugh at others. But you can be sure that the moment will come when you gain a broader sense and the answers to many questions will come.

The humor generator holoapp's artistic level is when things happen in which all levels find the joke for themselves. But because it expresses the essence of the physical world on behalf of the Adventure Park and the fun is the most enjoyable experience, this holoapp is essential for a healthy breakfast.