Logos
Te, aki tudod, mi az az ezotéria, vagy ha nem tudod, azért sejted, most képzeld el azt, hogy időszakosan képes vagy arra, hogy spirituális lényekre exotériát vetíts. Azaz a tudomány világába kalauzolja egy időre a célpontot.

Ebben a hangulatban a logika és a ráció veszi át a vezetést, mintha rád vetítene valaki olyat, hogy az intuíciód vezessen. Felerősödik a "valamire vagy igaz vagy nem" gondolkodás és a számok világa.

Ha a világ tükör, akkor ez a holoapp kiválóan pótol egy hiányt, ami a Segítők számára nyújthat döbbenetes, mégis hasznos élményeket. Hasznos abban az esetben, ha azt feltételezzük, hogy a te spirituális célod, azaz a kollektív tudattal való egyesülés a kollektív tudat számára ennek ellenkezőéjt jelenti. Vagyis az ő ezotériájuk az exotéria, ami az egyéni tudattal való egyesülést jelentheti a Külvilágban.
You, who know what esoterism is, or if you do not know it, you conjecture, now you can imagine that you are able to project exoterism to spiritual beings. That is, it guides the destination into the world of science for a while.

In this mood, logic and ration take the lead, as if you were being projected to lead your intuition. "Something isTrue or Not" is intensifying and the world of numbers is intensifying.

If the world is a mirror, then this holoapp is an excellent substitute for a deficit, which can provide awesome yet useful experiences for Helpers. Useful if we assume that your spiritual goal, that is, the union with collective consciousness for the collective consciousness it means the opposite. In other words, their esotericism is exotericism, which may mean unification with individual consciousness in the outside world.