Személyes Ügyfélkapu | Personal Client Gate








A személyes ügyfélkapu gondolatban elérhető tudati kapcsolatot biztosít az egyes ember és az ÉlményPark között. Elsősorban technikai kérdésekre lett létrehozva, de alkalmazható minden olyan kérdéskör esetén, amiben egy ügyfélszolgálathoz fordulnál, ha a világ egy holografikus videojáték lenne és te benne játszanál.

A személyes ügyfélkapuval gondolatkommunikálás nem istennel történő belső kommunikációt jelent. Úgy érdemes felfogni, hogy ezzel kiválthatod a Segítőiddel történő kommunikáció azon részét, ami eddig feleslegesen terhelte őket, mert számukra még mindig komoly kihívást jelent az egyéni tudat és azok rövid távú érdekeinek megértése.

Mivel az emberek a spiritualitás eltérő szintjein vannak, nem lehet egy olyan sablont meghatározni, hogyan kell vagy érdemes ezt használni. Mindenki tapasztalja ki magának!

Ez az Ügyfélkapu a Föld közeli spirituális tartományokra lett kifejlesztve. Ez azt jelenti, hogy nem csak azoknál működik, akik foglalkoznak a spiritualitással, hanem az átlagemberek számára is jól használható.
The personal customer gateway provides thought-based consciousness between the individual and the ÉlményPark. It was primarily designed for technical issues, but it could be applied to any issues you would turn to for a customer service if the world was a holographic video game and you would play in it.

With a personal customer gate, communication is not internal communication with God. It is worthwhile to realize that you can replace that part of your communication with your Helpers that has so far been burdened with them, because it is still a serious challenge for them to understand individual consciousness and their short-term interests.

Because people are at different levels of spirituality, there is no way to define a template for how to use it. Everyone experiences!

This Client Gate has been developed for Earth-close spiritual domains. This means that it works not only for those who deal with spirituality, but also for the average people.