Hyperjump

A hyperjump kiváló arra, hogy egy helyzetből gyorsan menekülj. Ez azt jelenti, hogy a tudatod - megjegyzem változatlan külvilág mellett - képes egy nagy ugrásra, ám azt nem lehet megmondani, hogy hova. Azaz kerülhetsz rosszabb helyzetbe is, amiben újra használnod kell.

Ha arra gondolsz, hogy ez egy lutri, igazad van. Ezért ezt a holoappot tényleg csak akkor érdemes használnod, ha helyzeted reménytelen és nem látsz más megoldást.

Annak tükrében, ha nem látsz más megoldást, akkor ez az egyetlen megoldás, nem is olyan rossz dolog ez a holoapp.

FRISSÍTÉS: Egy múltba visszaható korrekciós művelet rendezte a Hyperjump hiányosságait és a lutrit kiváltotta a szervezett hazautaztatással. Részletek itt.
The hyperjump is great for escaping from one situation quickly. This means that your consciousness - I note the unchanged outside world - is capable of a big leap, but it cannot be said where. That is, you can get into a worse situation you have to use again.

If you think it's a lottery, you're right. Therefore, you should only use this holoapp if your situation is hopeless and you have no other solution.

In view of the fact that you do not see any other solution, this is the only solution, not that bad thing.

UPGRADING: A retrospective correction operation has managed to overcome the shortcomings of Hyperjump and triggered the lottery with organized repatriation. Details here.