Gondolat Chat (belső kommunikáció) | Thought Chat (internal communication)A gondolatchat holoapp merész dolog részemről és közel sem biztos, hogy mindenkinél működni fog. Sok embernél később már működhet, ugyanis ez egy olyan terület, amiből könnyen baj lehet, ha valaki megijed. Ugyanis ha ijedezel attól, hogy használod az elméd lehetőségeit, még nem vagy erre felkészülve. Ha nem vagy erre felkészülve, eggyel följebb úgy is használhatod, ha eggyel lejjebb ebből semmit sem érzékelsz. Pontosabban érzékelhetsz, de nem tudod biztosan ehhez kötni, mert a megérzéseidet vagy elhiszed vagy nem.

Az elméd úgy viselkedik ezen a tudati hálózaton, mint egy böngésző. Ezt mindenkinek meg kell tanulnia és ki kell tapasztalnia. Enélkül nem megy és ennek a holoappnak sem az a célja, hogy megkerülje ezeket a szabályokat. Az a célja, hogy áthidaljon egy olyan akadályt, ami megakasztotta a folyamatokat. A kommunikáció attól még zajlik, hogy az ember ebben tudatosan nincs benne, ám nem célom itt pár mondatban több könyv anyagát vázolni. Viszont ha tudatosan benne van, akkor le tudja magához hozni a beszélgetéseket a tudatosság szintjére.

Fontos leszögezni azt, hogy ez a műfaj egy képlékeny dolog és rengeteg olyan egyéb körülmény övezi, ami túlmutat az egyes emberek tudás- és ismeretanyagán. Ezek egyike például a jövő. Ez azt jelenti, hogy semmi sem szentírás, ami itt elhangzik és semmit sem lehet olyan ígéretnek tekinteni, ami számon kérhető. Ennek ellenére sokkal jobb, hogy ez a holoapp által nyújtott lehetőség a rendelkezésünkre áll, mintha nem lenne.
The thought chat holoapp is a bold thing about me and it is not sure that it will work for everyone. It can work for many people later, because this is an area that can easily be troubled if someone scared about it. If you are scared of using your mind, you are not yet prepared for it. If you are not prepared for this, you can use it up one if you do not notice anything below. You can sense it more accurately, but you can't be sure to do it because you believe or not your feelings.

Your mind behaves in this consciousness network like a browser. Everyone has to learn and experience this. Without it, it won't go and the purpose of this holoapp is not to bypass these rules. Its purpose is to bridge an obstacle that has stifled processes. Communication is still going on with the fact that man is not consciously involved in this, but I do not intend to outline several books in a few sentences. But if you are conscious, you can bring the conversations to the level of consciousness.

It is important to state that this genre is a plastic thing and that there are many other circumstances that go beyond the knowledge of the individual. One of these is the future, for example. This means that nothing is a scripture that is spoken here and nothing can be considered a promise that is accountable. Nonetheless, it is much better that this holoapp is available to us as if it were not.