Forráskapu | Source Gate

A Forráskapu elérése talán nem is olyan nehéz. Ám sokkal nehezebb rajta nem átmenni. Azt nem tudom, mi történik akkor, ha átléped, mert a nehezebb utat választottam és visszafordultam. Biztos vagyok abban, hogy a könnyebb út az, ha átlépsz rajta.

Ez után már elkötelezted magad a világ helyreállítása iránt, ugyanis nincs más választásod. Ellenségeid azok, akik megölnének azért, mert a fejlettségedben veszélyt látnak. Valamint azért, mert több vagy náluk, hisz neked volt erőd visszafordulni és nem kérsz abból a helytelen értelmezésből, ami a világot a sötétségbe löki.

Aki visszafordul, olyan, mintha beköltözne a Játékba. Aki beköltözik a Játékba, ugyanolyan teljes értékű valóságokat talál annyi különbséggel, hogy itt üzemeltetni is kell a vállalkozást. Az elején biztos nehéz lesz, ám ha kitartasz, egy olyan világ lehet a jutalmad, ahol mintát mutathatsz azok felé, akik emiatt nem is tudnak megölni. Hogy hol a határ? Hol vannak a te határaid?
Accessing the Source Gate may not be so difficult. But it's harder to don't go through. I don't know what happens when you cross, because I chose the hard way and turned back. I'm sure the easiest way is to cross it.

After that, you are committed to the restoration of the world, because you have no choice. Your enemies are those who would kill you because they see danger in your development. And because you are more of them, because you had the power to turn back and you did not deserve for the wrong interpretation what push the world in the darkness.

Who turns back is like moving into the Game. Those who move into the Game will find the same realities as the difference that they need to run the business here. It will be difficult at the beginning, but if you stick, you can be a world where you can show a pattern to those who can't kill it. Where is the border? Where are your boundaries?