Problémamegoldó | Problem Solver
A problémemegoldással foglalkozik egy másik holoapp is, ez azoknak készült, akik "manuálisan" szeretnének ezzel foglalkozni. Problémamegoldás és gondűzés az elsődleges funkciója, amik nélkülözhetetlenek a megfelelő meditációs környezet biztosításához.

Azért van szükség két ilyen holoappra, amiért az emberek is különbözőek. Van, aki az automata sebességváltós autót kedveli, van aki a kéziváltósat. Akinek annyi dolga van, hogy örül, ha bizonyos funkciókat automatizálni tud, azok számára a másik az ideálisabb, mert az komplex módon foglalkozik a környezeti problémákkal, amiket a mindennapi élet generál. Ez inkább azok számára ideálisabb, akik már nyugalmi helyzetben meditálnak és úgy éri őket valamilyen gond, amit el kellene hárítani.

A holoapp arra is alkalmas, hogy a tudathálózaton hajtson végre olyan műveleteket, amikkel mások helyzetén is tudunk javítani. Mivel a meditatív szinten alapvetően a kollektív zónában tartózkodik a tudatunk, az egyéni tudatot a kibocsájtó alapján azonosítja a rendszer és a gondolatainkkal tudjuk paraméterek vagy konkrétumok alapján meghatározni a többi embert. A velünk szívkapcsolatban álló szeretteinkkel a holoapp automatikusan foglalkozik.
Another holoapp deals with problem solving, designed for those who want to "manually" deal with it. Problem solving and caring are the primary functions that are essential for a proper meditation environment.

Two such holoapps are needed for people to be different. There are those who like the automatic transmission car, who has the handover. The one who is happy to be able to automate certain functions, the other is more ideal for them because it deals with environmental problems in a complex way that everyday life generates. This is more ideal for those who are already meditating in a resting state and have some trouble that should be avoided.

The holoapp is also capable of performing actions on the consciousness network that can be used to improve the situation of others. Since our consciousness is basically in the collective zone at the meditative level, the individual consciousness is identified by the system based on the issuer, and with our thoughts we can determine other people based on parameters or concrete. With our loved ones with heart connection, the holoapp automatically deals.