Idő menedzser | Time Manager
Az idő menedzser egy nagyon hasznos dolog, amivel te is tekintélyt szerezhetsz a Segítőidnél. Ha megkérdeznék tőled, hogy amiről ennyit beszélsz, hogy milyen fontos neked, mit mondanál arra a kérdésre, hogy mi az idő? Hogyan magyaráznád el ezt olyan lényeknek, akik ezt nem tudják?

Nos nem kerülhetsz többé ilyen kellemetlen helyzetbe, mert ez a holoapp kiválóan megtervezi az események egymásutániságát és el is helyezi az idővonalra.

Ha bízol ebben a holoprogramban, soha többé nem kell ez után idegeskedned az idő miatt. Sokan buktak már el úgy, hogy minden azonnal akartak, ám azonnal nem ők voltak rá a legjobbak.
Time Manager is a very useful thing with you can gain authority in your Helpers. If they ask you what you are talking about, how important is it to you, what would you say to the question of what time is it? How would you explain this to beings who do not know this?

Well, you can no longer get into such an unpleasant situation, because this holoapp is great at designing the sequence of events and putting it on the timeline.

If you trust this holoprogram, you never have to worry about it again because of time. Many have failed so much that they wanted everything right away, but they were not the best at once.