Hazautazás | Traveling Home
Ebben a programban két külön projcet fut. Az egyik az Hazautazás, a másik a Hazautaztatás. Mindkét projectben szereplők az Emberi Tudat Új Felépítése Program keretein belül hajtjá végre a saját feladataikat.

Az egyikben az a feladat, hogy az Emberi Agy Hypertéren át a tudatoddal elutazol abba a valóságba, ami az otthonoddá is válik és megkezded azt a munkát, amivel kialakítod a valóságod jellemzőit.

A másik project a Hazautaztatás, amiben ebből a Közös Valóságból indítja útnak azokat, akik az újonnan megnyíló valóságokba érkeznek. Ennek a feladatnak a része az utaztatások menedzselése és az esetleges hibák kijavítása.
Two separate projections are running in this program. One is Home Travel and the other is Home Removal. The participants in both projects would carry out their own tasks within the framework of the New Consciousness Program for Human Consciousness.

One of the tasks is to travel through the Human Brain Hyperspace with your consciousness into the reality that will become your home and begin the work that you are building on your reality.

The other project is Home Removal, which brings those who come to the newly opened realities from this Common Reality. Part of this task is to manage travels and correct any errors.