Tükör Játék | Mirror Game








Ez a holoapp nagyon fog tetszeni azoknak, akik úgy érzik, kevés esélyük van olyanokkal szemben, akik tisztességtelen módon játszanak.

Ez egy automatikusan működő mágikus harci alkalmazásnak játékra finomított változata. Alkalmazása egyszerű, csak el kell indítani és a többi magától jön. Megjegyzem még itt, hogy ez egyben egy casting is, ahol bizonyos tehetséget keresünk. Hogy milyet, az maradjon a felfedezés élménye!

A játék szabályait te magad alkotod, amivel egyben fel is feded, ki vagy valójában. A Tükör ugyanis lehet nagy hatalom egy olyan világban, ahol csak nagyon kevesen értik azt, hogy a Világ egy Tükör.
This holoapp will really appeal to those who feel they have little chance of playing against players on unfair ways.

This is a refined version of an automatically functioning magic combat application. It is simple to use, just start and the rest come from it. I also note here that this is also a casting where we are looking for some talent. What a discovery experience would be!


The rules of the game are created by you, which you also cover up who you are. The Mirror can be a great power in a world where very few people understand that the World is a Mirror.