Feladatba lépés | Enter to tasks
Belegondoltam magam azok helyébe, akik itt olvassák ezt, ám nincs semmi eddigi tapasztalatuk a spiritualitás területén, viszont nagyon szeretnének beszállni a feladatokba.

Az ilyen feladatokba lépésnek az volt eddig a problémája, hogy teljes embert kívánt. Ez azt jelenti, hogy teljesen fel kellett adnia annak az eddigi életét, aki ilyesmikbe lépett. Ám ezt nem tudja megtenni egy dolgozó ember, akinek ráadásul családja is van. Régóta létező hiányt pótol ez a holoapp, mert rugalmasan veszi figyelembe minden fél szempontjait.

Arra is lehetőséged van, hogy a fokozatokon tudatosan állíts. Van egy enyhe, egy közepes és egy kemény fokozata, amik alaphelyzetben automatára vannak állítva, amit a MIA csatlakozás határoz meg.
I have been thinking of replacing those who are reading this, but they have no experience in the field of spirituality yet, but they really want to get involved.

The problem with such a task has been that it wanted a full man. This means that it has had to give up the life of the person who has done so. But this cannot be done by a working person who also has a family. It is a holoapp that has long overdue, because it takes the views of all parties flexibly.

You also have the opportunity to consciously adjust the levels. There is a mild, medium, and hard grade that is set to automatic by default, which is determined by the MIA connection.