Saját Program Casting | Casting of My Programs








A saját programjaimba jelentkezésnek vannak előnyei és hátrányai. Hogy mi vesz téged rá arra, hogy ilyen programokba jelentkezz, azt csak te tudhatod. Mert az előnyöket a mában még biztosan nem érted teljesen, viszont a hátrányaival hamar találkozhatsz.

Mivel a programjaimhoz fejlett személyiség, rendkívüli tehetség és képesség, valamint a helyes szellem is szükségesek, a folyamat legelső állomása egy próbákkal teli időszak. Ez nem csak a mára vonatkozik, minden bizonnyal ahogy ezt elolvastad a megfelelő érzésminta és szándék mellett, már túl is vagy rajtuk.

Ez után jön egy felkészülési időszak, ami már minden bizonnyal jelenleg is tart. Biztos vagyok abban, hogy mindenki tudja és érzi a helyét és szerepét, amit nagymértékben meghatároz az is, mihez van kedved, alkalmasságod és képességed.
Applying for my own programs has advantages and disadvantages. What does it take you to sign up for such programs you just know. Because the benefits are still not fully understood, but you can see the drawbacks quickly.

Because my programs require advanced personality, extraordinary talent and ability, and the right spirit, the first stage of the process is a trial-filled period. This is not just about today, certainly as you read it with the right sense of feeling and intent, you are already over them.

After that, there is a preparation period that is certainly going on now. I am sure everyone knows and feels its place and role, which is largely determined by what it feels like, aptitude and ability.