Phil
Ez a program a maga 3D-s valóságában csak igen keveseket érint, viszont futhat a fejed fölött egy ilyen project, míg te éled mindennapi életed.

Ám nem zárható ki az, hogy az ember kivegye a részét a dologból, ha lát olyan területet, ahol megteheti. Itt biztos nem lehet mozizni, mert benne akarsz lenni. Egy olyan veszély vonz, ami minden embert vonz, fejest az ismeretlenbe. Tételezzük fel, hogy ez az ismeretlen azóta megváltozott és olyan ismerős lett, aki bizalommal ajánlja fel ezt a rulettet. Bárhova gurul a golyó, mind más más történet.

Ezzel meg lehet tenni a teljes helyzetrendezés első komoly és érezhető lépését, ám itt nem feltétlen ébredsz ugyanarra a napra, mint inkább rövidebb-hosszabb időszakokra. Mint mondtam ez csak nagyon keveseket érint, mert ez inkább a fejed fölé szól.
This program only touches very few in your 3D reality, but you can run such a project over your head while you live your daily life.

But one cannot exclude that you can take part of the thing if you see an area where you can do it. You can't move around here because you want to be in it. It attracts a danger that attracts every human being to the unknown. Let's assume that this unknown has changed since then and became so familiar, who offers this roulette with confidence. Everywhere the ball rolls, there is another story.

This makes it possible to make the first serious and tangible step of full positioning, but you do not necessarily awaken to the same day, rather than shorter or longer periods. As I said, it only affects very few, because it is more like over your head.